Companie multinationala angajeaza Bucatar Responsabil - locatie catering!
Responsabilitati:
• Coordoneaza echipa din bucatarie in vederea pregatirii meniului zilnic, respectand procedurile interne de calitate si igiena.
• Stabileste meniul impreuna cu Unit Managerul si il va compune astfel incat sa se asigure varietate si sa se tina cont de preferintele clientului;
• Foloseste numai materie prima auxiliara care sa corespunda calitativ, conforma cu normele igienico-sanitare.
• Verifica fiecare produs finit, din punct de vedere calitativ, inainte de predarea lui inspre servire/livrare.
Cerinte:
• Experienta pe o pozitie similara de minumim 2 ani.
• Bun organizator.
Oferta (bonusuri, beneficii):
• Pachet salarial atractiv, se discuta la interviu, in functie de experienta
• Program de lucru luni - vineri, 8 h/zi + pauza de masa
• Tichete de masa
Va rugam sa atașați un CV sau sa va lăsați datele de contact si o descriere a experienței profesionale!
stefan.vinczi@deligroup.ro