Te simti depasit de situatie la locul de munca? Cum sa devii mai productiv

Conform unor studii realizate de specialistii americani, oamenii se simt inconfortabil la locul de munca atunci cand observa ca superiorii le dau un numar mult prea ridicat de sarcini. Aceste este un motiv care ii determina pe unii sa demisioneze.

Iata ce poti face pentru a depasi aceste provocari:

Fii organizat si nu te pierde in detalii

Daca iti place ceea ce faci la locul de munca si nu doresti sa pleci, ar fi bine sa fii organizat, sa ai o lista cu ceea ce trebuie sa indeplinesti si care sunt prioritatile.


Nu lasa loc de presupuneri si intreaba, atunci cand ai nelamuriri

Comunicarea cu colegii si/sau superiorii poate fi deficitara, dar nu inseamna ca nu poti imbunatati acest lucru. Indiferent de situatie, trebuie sa te asiguri de la bun inceput ca sti ce ai de facut, pentru a nu avea parte de neclaritati apoi.


Daca te simti coplesit de sarcini, nu incerca sa le indeplinesti pe toate, s-ar putea sa nu ai parte de succes in acest fel


Cel mai bine ar fi sa recunosti cand simti ca nu mai faci fata si chiar sa te scuzi, daca ai facut greseli, in acest sens. Daca vrei sa ai rezultate foarte bune la locul de munca trebuie sa stii bine care sunt sarcinile tale, in acest fel vei observa de la bun inceput ce trebuie sa imbunatatesti si, cel mai important, vei sti daca poti face fata acestor provocari.