De ce unii iubesc locul de munca


Te-ai întrebat vreodată de ce unii dintre colegii tăi vin la lucru zâmbind și au energie cât e ziua de lungă? Cum de le place ceea ce fac și nu se plâng că locul de muncă este un chin?
Ia-tă câteva răspunsuri care dezvăluie o cultură organizațională cu totul aparte.

Libertatea
Autoritatea și menținerea ordinii sunt importante într-o companie, însă acest lucru nu înseamnă că indivizii nu își pot exercita libertatea și creativitatea.  Totul depinde de cum este pusă problema. Una este să ți se dea o sarcina și să ți se spună FĂ!...și cu totul alta este să ți se spună că depinde exclusiv de tine cum să îți duci obiectivele la îndeplinire.

Echipă unită în jurul unui scop comun
Mai mult decât a crea o echipă , este viziunea de a pune în prim-plan omul de lângă tine și eforturile sale. E foarte important să lucrezi pentru a-ți ajuta colegii și nu pentru șef și să ți se permită să-ți construiești un scop individual care să completeze scopul echipei din care faci parte.


Echitatea
Fiecare angajat este diferit. Unii au nevoie de încurajare, alții de atenție sau constrângeri, unii de libertate mai mare. Fiecare are nevoie de un set de măsuri diferite, iar compania care face asta va avea doar de câștigat.

Creerea oportunităților

Și pentru ca totul să meargă bine, trebuie să îți fie stimulată creativitatea. Bunăstarea companiei este determinată de bunăstarea fiecărui angajat în parte.