Caravana Recrutarii BOSCH




BOSCH vine la tine - Vino si tu cu CV-ul tau!

Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizează în perioada 27 februarie – 2 martie 2017 o caravană de recrutare în 4 oraşe transilvănene, prin care vizează promovarea oportunităţilor de carieră din cadrul locatiei BOSCH din Blaj. In cadrul evenimentului, ai posibilitatea de a interactiona cu echipa de resurse umane si cu reprezentanti ai departamentelor tehnice BOSCH, asa ca nu uita sa iti aduci CV-ul!

Evenimentele din anii anteriori s-au bucurat de participarea unui număr mare de specialişti, studenţi şi masteranzi, interesaţi de oportunităţile de carieră din cadrul companiei. Caravana Recrutarii BOSCH se adresează celor interesaţi să facă pasul spre o carieră de excepţie, intr-o echipa talentata si motivata. Sunt asteptati absolventii (dar si studentii) de studii tehnice, in domeniile mecanica, electromecanica, electrica, electronica, automatizari, dar si absolventi de facultati cu profil economic.


 Joi 2 martie te vei putea intalni cu echipa BOSCH la Hotelul Cetate din Alba Iulia, orele 12:00-17:00.

De ce o cariera la BOSCH?

Pentru ca BOSCH inseamna inovatie si educatie, mediu de lucru profesionist, programe pentru studenti, internship, pachet de relocare si transport, dar si activitati after-work.
Vrei sa stii mai multe? Trimite-ne un email la recrutare@bosch.com si iti raspundem in aceeasi zi!

Afla toate detaliile aici:

boschrexroth.ro/cariera
facebook.com/boschromania/
Echipa BOSCH te asteapta, cu toate informatiile de care ai nevoie!
Let’s be remarkable! Make it happen!